Huulten kevyt tanssi, suloinen valhe, eksynyt olen ennenkin.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 27.10.2019 23:58 Star Ihanaa, ei tarvita aina montaa sanaa, kun tulee hyvä mieli <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.11.2019 21:44 superNatiivi Sanoissa sekoisin, askeleissa harhailin .. hieno runosi!! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut