Sydän huutaa niin et lehdet varisee,
Jalka kuopii sammalta, taivaan lähes sumentaa,
Sieraimet norskuen ketoja remuaa,
Mesi tuoksuu, silmät leimuten peto vainuaa,
Höyry nousee selästä, hormonit lyö käsille,
Alkaa kaamea rynnistys maailmalle,...hetkinen,
Välähdys osuu silmäkulmaan....ohikiitävä kuvajainen peilistä,
Sieltä katsoo tiukasti petoa silmiin uusi 50:nen
Ei nouse höyry selästä, ei värise sieraimet...huhhuh..
ku on niin hikikin..kukahan sitois kengännauhat ;-)
Selite:
Sitä voi nauttia täysillä, mutta varsaksi ei enää tule ;-)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pilkettä silmäkulmassa. Tämäpä oli hauskasti kirjoitettu.:)
Sivut