Keho juoksee paikasta toiseen
Ajatus ehtii rakastaa
Tunnit eivät tahdo riittää
Silti
Ajatus ehtii rakastaa
Ei valmiiksi ehdi tunnein vuorokauden
Hiljaa uneksin
Ajatuksin ehdin rakastamaan
Selite:
Pelkkä ajatus ei sielua ravitse
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi