Nirpakka pakkanen
Sisääni tunkevat auringonsäteet
Asettelen niitä puitteni lomaan
Iloksi tunturien kulkijan
Latujen iloiselle vaeltajalle
Niin :-) minä se olen
Tunturin ikimetsä sylissäni kulkijalle
Nuuh miten tuoksuu mystinen taika
Jatkan hiihtämistä hymyillen itselleni
Pääsisinkö tätä latua iloiten auringonsäteistä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi