Ihanasti väreillen
Hymyillen, koskettaen
Pienillä katseilla
Kevyt hengitys ihollani
Äänet mielihyvästä
Yhdessä tuntien myrskyävän meren
Kuohuvien aaltojen vyöryn
Sylikkäin hiljaa peilityynen veden ääressä
Hiljaisen kaunista
Ihanasti väreillen yhdessä
Selite:
Haaveilussa se hyvä puoli ettei se ketään satuta :-)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi