Hymyilyttää
Ulkona aivan pimeää
Kaamea yskä vaivaa
Olipa kuumettakin toissapäivänä
Heräsin kesken unien juomaan
Hymyilyttää
Koska unessa kuulin..viestinkö?
Näin ja tunsin
Tiesin että asiat ovat toisin
Huomisessa
Hymyilyttää
Nopeasti takaisin uneen
Selite:
Iloisia ajatuksia ja huolenaiheita ja pääkipua. Huolta nuorista ja kaikesta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
-näen paljon unia, kirjoitan niitä muistiin ja pohdiskelen
yleismaailmallisestikin mitä se symboloisi nimen omaan minun kohdallani?
joskus olen käyttänyt niitä sitte jopa runoissani, kiintoisaa tämän on!
Runosi kuvaa elävästi sitä mitä elämässä tapahtuu, todetaan tapahtuvan
mutta kuitenkin pidetään otetta hyppysissä unista huolmatta?
Sivut