Sinä kaunis lumivalkea tunturi
Minä ylläsi revontulena tanssin
Puhu minulle niin kuulet äänettömät liekit
Kosketa minua ja tunne värieni soljuvan sormiesi lomaan
Ole minulle tämän hetken rakas
Luminen häikäisevä tunturi
Anna valuttaa väreissä loistavat jääkiteeni pinnallesi laulamaan
Ole minulle sinussa
Hetki revontulien
Selite:
minun sieluni ja kaipuuni tuntureille on revontuliin kirjoitettu,
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis! Kuin ylistys Lapille ja luonnolle.
Olipa sykähdyttävä runo.. Hatun nosto
Sivut