Puhdasluminen metsäpolku
Polun yli kaareutuvat
tykkylumikuuset
Aamuaurinko säteillään
kultaa puiden kyljet
Askeleesi aukaisevat pumpulisen
hangen pinnan
Hengityksesi höyry kiteytyy
punaiseen huiviin
Hetken leijuu kadoten
talvisen luonnon taikaan
Hiljainen luonto lumoaa
Rukkasen verhoama kätesi
puristaa kättäni hiukan enemmän
Käännät katseesi minuun
hymyilet
Viileät posket koskettavat
kevyesti
Nautinnon lämpö väreilee
läpi kehon
Voi kuulla miten luonto huokaisee
Auringon säteet kimaltavat lumikiteistä
Kaunista olla kahden
Rakastaa
Selite:
On niin mustaa ja märkää :-( Valkoisia haaveita :-)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis haave...
Puhtaan valkoinen koskematon lumi, johon saa tehdä ensimmäiset jäljet yhdessä rakkaan kanssa.
Tämä runosi on kuin kaunis, talvinen postikorttimaisema tai valokuva.
Tuota kauneutta minäkin kaipaan.
Sivut