Kuuletko sydämesi kuiskailut
Elätkö elämääsi sen kautta
Sydämesi tietää kun rakastat
Sydämesi kuulee jos sanot sen
Sydämesi näkee katseesi hellyyden
Sydämesi tuntee kun kosketat
Sydämesi itkee kanssasi tuskat ja surut
Kuuletko sydämesi sanoman
Sydän kertoo elämäsi tarinan
Osaatko kuunnella sitä
Kuule sydämesi kuiskailut
Selite:
Että tällainen teos
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kauniisti sanottu,kaunis runo.
sydän tuntee kaiken,kaunis runo..
Sivut