Ei määrää, ei aikaa
Pieni hipaisu, yksi sana
Vartaloiden huumaava läheisyys
Katseen kultasade
Ajatusten puhdas hopea
Hetki yhteistä ikuisuutta
Tuntea miten sydän lentää
Selite:
Ihminen kaipaa puuttuvaa elementtiä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi