olisiko se tätä

Runoilija lulu-58

nainen
Julkaistu:
17
Liittynyt: 13.4.2024
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:29

Asuinpaikka: Pyhäntä
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
elämä on kuin peili
katsot siihen,  näet jotain
sellaistakin mitä et haluaisi
elämä on kuin seitti
näyttää hauraalle
kuitenkin se kestää  , kantaa 
elämä  on  kuin palapaeli
pala palata kokoamme sitä
jokaisella oman kokoisemme
elämä on polkuja täynnä
ne risteilevät  , mutkittelevat 
mihin ne päättyy
se selviää vain elämällä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä ja kiva ,sellast se on... 
Pidin tämän runon rytmistä - kuljetti mukanaan.
Upeasti ajateltu, elämää kannattaa elää, kaikessa rauhassa.
 

Käyttäjän kaikki runot