mikä saa tuulen syntymään
mikä auringon valaisemaan
mikä veden jääksi muuttumaan
mikä puista lehdet putoamaan
mikä toista ihmistä rakastamaan
tuo kysymys viimeisin
siihen vastausta löydä en
rakkaus sanaa toistelen
kuin sitä kysellen
mikä rakkauden sytyttää
se arvoitus ikuinen
mikä auringon valaisemaan
mikä veden jääksi muuttumaan
mikä puista lehdet putoamaan
mikä toista ihmistä rakastamaan
tuo kysymys viimeisin
siihen vastausta löydä en
rakkaus sanaa toistelen
kuin sitä kysellen
mikä rakkauden sytyttää
se arvoitus ikuinen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ensinnä lähtökohtaa
likipitäen
saattaa arvon ymmärrys
osoittaa merkityksen
Sivut