Tunteiden liemi kiehuu
kokkina sarvipää liehuu
mausteena viha, katkeruus
suurusteena sanat julmat
suolaa vielä haavoihin kirveleviin
niin johan helpotti oloa
Tää resepti niin verraton
kaikille tuttu on
mutta muista loppu sen
liemen niin myrkyllisen
muille jos keittoa annat
itse vastuusi siitä kannat
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut