Kuule kuinka korpi suhisee
menninkäinen tuolla tuhisee
otso tuo ruskea turkki
tuolta ikihongan takaa kurkkii
jopa uljas hirvi sarvipää
omaa kutsuaan esittää
susihukka jolkuttelee siellä
rauhaisalla metsätiellä
Onhan täällä muutakin
kuin luonnon ihanuutta
monenmoista teollisuutta
maukkaat metsämarjat nuo
sekä pellot, karjat
vielä leivän särvintä tuo
pirttiviljelyskin kukoistaa
siitä jälkikasvu todistaa
Tämän kunnan historiaan
liittyy murhetta niin mustaa
perheet kokea sai tuskaa
sota kun täältä monet vei
he koskaan palanneet ei
kiitos suuri teille
isänmaata puolustaneille
Jos innostuit sä tästä
kunnasta näin vireästä
niin tänne tulla voit
joko lomalle tai asumaan
sen takaan totta on runo tää
mik` kertoo Pyhännästä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut