rakkaani, odotan hetkeä
hetkeä kun taivas salamoi
myrskyn voima aalloissa soi
tunteeni ihollasi pisaroina
hehkuen, polttaen
rakkaani, odotan hetkeä
hetkeä kun tyyntyy sää
meri hiljaa meitä keinuttaa
sylissäsi satamassa rakkauden
lähelläsi, nukahtaen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut