kotini on linnani sanotaan
no onhan minullakin tuo
niinsanottu laiskanlinna
paljon siinä istuttu on
pohdittu monta asiaa
pohtimusistumus nimi
sopivaampi sille olisi
linnaa muistuttaaako kotini
aaveita täällä ei näy
haaveita useita mielessä käy
vailla unelmia elä en,siis
asunko pilvilinnassa
haaveiden vankina
en toki sanat minut vangita saa
niiden vuoksi istun tuomiotain
linnastani puuttuu yksi juttu
ritari tuo urhoollinen
tai no suoraan sanoen
urhollisuus ei niin tärkeä
kunhan kokinpaikan täyttäis
minulle ruuansalat näyttäis
yhdessähän tuo homma käyttäis
kotini onko linnani
sitä vierailta puolusta en
ja sanasota ,sodista tuo julmin
kuoli puutteeseen kirjainten
ehkä tää linnaa muistuttaa
ystävyys perustana sen
rakkaudella muurit muuraten
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
muusikonkin miettimään
reseptejänsä
alkupaloista asti...
papua istuttaen
:-)
Sivut