isä…kerro minulle mitä on rakkaus
lapseni se on jotain vaikeasti selitettävää
mutta iskä yritä edes
no tykkäätkö sinä pinaattivellistä
yöks…en
mitenkäs tykkäätkö naapurin ellistä
joo hän mun kamu
tiedätkös muruseni
elli tykkää pinaattivellistä
mutta myös sinusta
niin…iskä
eli rakastaa voi eri juttuja
mutta kultaseni
miltä tuntuisi kiivetä vuorelle
voi iska..olisin voimakas, peloton
miltä tuntuisi tulla alas sieltä
olisin suuri ja vahva
tehnyt jotain ihmeellistä
sitä on myös rakkaus
se antaa voimaa
voimaa myös tulla alas
lapseni rakkautta jokainen tarvitsee
niin lapsi kuin aikuinen
niin isä….rakkaus on tärkee juttu
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kyllä mitä tarkoitat,, kiitos ku jaksat lukea runojani.
ja vieläpä kommentoida niitä
Sivut