kompleksi

Runoilija lulu-58

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 13.4.2024
Viimeksi paikalla: 16.5.2024 13:39

Asuinpaikka: Pyhäntä
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
voi voi mua tyttö poloo
on tämä nyt vähän noloo
taas yrittää se iskeä 
tuo vanha vaiva
iänikuinen, komia mies kompleksi
minkäs teet kun ilmestyy
mies komeanlainen
silloin mykistyy tämä nainen
katoo järki, kaikki ajatuksen notkeus
ei suju flirtti
olo on kuin vanha viltti
ja syy on uroon tuon
joka katseen mulle suo
sydän takoo rinassani
hiki pyrkii iholleni
elän pahinta painajaistani
silmät irti tästä miehestä
komento jo käy
eihän tälläinen nyt sovi
että kohoilee noin povi
jostain vain voiman saan
katseeni taivaalle kohoamaan
joko jalkani nyt liikkuu
pääni järjetönnä kiikkuu
milloin pääsen tästä
miehen komean pälkähästä
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainio runo, ei oikein tiedä, tuntuuko hyvälle vai ei.
Aivan upeaa ja upea runo. Hauskasti riimittellen toit julki ja mikä tärkeätä, kerronnallista imua kin on. Pitäisiköhän kirjoittaa vastaava, omasta näkökulmasta tarkastellen... 
olisi  mielenkiintoista nähdä miten käsittelet tuota aihetta
Ylistäen, ehkäpä kevät vielä luo taikojaan... 
Tässä runossasi oli sitä jotakin, hauska sanaleikki - unohtamatta naiseuden ydintä, sen komean kohdatessa.
Keväällä kaikki on toisin.....eläköön kevät. Ja rinnassa läikkyvät tunteet.
 

Käyttäjän kaikki runot