perhosen toukka

Runoilija lulu-58

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 13.4.2024
Viimeksi paikalla: 16.5.2024 13:39

Asuinpaikka: Pyhäntä
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

hiljaisuus kietoo minut kuin
silkkiperhosen toukan vaippaansa
tunnen itseni  raakileeksi
haluan olla täällä kotelossa
kasvaa, kehittyä
olla valmis siivilleni
sitäkö elämäni ois
muutama hetki
sitten kuhtuisin pois
ei, taistelen itseni irti
kotelon suomasta suojasta
parempi on elää 
tuntea kipua, tuskaa
tuntea elämän jano
kuin vain hetkellinen valo
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin viisasta pohdintaa, elämä kannattaa todellakin elää, tässä ja nyt.
Hyvä, uskaltava ja oivaltava. 
Tämä runo iski syvälle, niin ajankohtainen juuri tänään.
 

Käyttäjän kaikki runot