sankareita kaikki

Runoilija lulu-58

nainen
Julkaistu:
17
Liittynyt: 13.4.2024
Viimeksi paikalla: 30.4.2024 19:28

Asuinpaikka: Pyhäntä
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
paljon muutti asiota tuo virus kaukaisenmaa
ei se oveen koputellut 
kysellyt kylään tulla saanko nyt
vierahiksi  ei olla osannut
kimppuun  heti kävi, ei auttanut ees turvaväli
moni joutui luopuun firmastansa 
hätää kärsi suomen kansa  
sitten syntyi ajatus hyvä
jospa virus ois erehtyvä 
pakettiin se pantais 
sitten avaruuteen ammuttais  
osoitteksi avaruus,  katu kuus
perään vain huiskutettais
mustaan aukkoon lie osunut
kun ei oo mitään kuulunut
voitto siitä teki meistä sotureita
sankareita oman maan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainiosti ajateltu, nyt olemme entistä vahvempia.
kiitos. on kiva ku kommentoit
 

Käyttäjän kaikki runot