suuret saappaat

Runoilija lulu-58

nainen
Julkaistu:
17
Liittynyt: 13.4.2024
Viimeksi paikalla: 30.4.2024 19:28

Asuinpaikka: Pyhäntä
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
suuret on saappaat jalassain
niillä mä porskutan matkallain
ei hierrä ne varpaita lain
ne saappaat perintönä sain

väljä on nuttuni
tuo vanha tuttuni
tuulessa helmat heiluu
ne askelten tahdissa keinuu

kiristä ei piponi tumma 
se malliltaan vähän kumma
sopii sinne monet mietteet
ajatukset, ajanvietteet

suuret on mulla vaatteet
eikä vähäiset ole aatteet
olenhan nainen vertaansa vailla
yksi ja ainoa näillä mailla

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mulla väljät on vain huopikkaat, mutta niihin on helppo hypähtää. Tosin niillä hyppääminen onkin sitten taas ihan toinen juttu, ei niin ihana, mutta sen verran tuttu, että olin kompastua.. kokkeillessain. Jätinkin ne sitten vinnille jos vaikka jolleewn Minnille kelpajaisi ne vielä. Niin no, kisuhan se komentaa sielä, että se kai siitäkin sitten... :P
Liian suuret vaatteet näyttävät olevan muodissa muutenkin.
Pidin. Loppusoinnulla mukavasti runoosi tunnetta toit.
 

Käyttäjän kaikki runot