Heinäsirkkojen kaanon
saattelee jaloistaan iloista
vanha timotei nyökkää lempeästi
kun kepeän taival
naurattaa heinikkoa
auringon kultaa kimaltaa
päiväperhosten ja sudenkorentojen hovi
ja riemu hipaisee karhettuneimpienkin poskea
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut