Telmijä

Runoilija Fringilla

nainen
Julkaistu:
253
Liittynyt: 21.3.2004
Viimeksi paikalla: 20.11.2024 4:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos niille, jotka lukevat!
Suosittelen:
 
Heinäsirkkojen kaanon
saattelee jaloistaan iloista
vanha timotei nyökkää lempeästi
kun kepeän taival
naurattaa heinikkoa
auringon kultaa kimaltaa
päiväperhosten ja sudenkorentojen hovi
ja riemu hipaisee karhettuneimpienkin poskea
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti kuvailtu, kyllä kelpaa telmiä. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut