Öisin herään siihen, kun
minussa tapahtuu monta ikävää yhtä aikaa
ja muistan taas,
miten yksin on meri,
kun lukemaan opettelevat
haluavat nimetä aalloista yhden
itsensä mukaan,
eivätkä tiedä maantiedosta sen vertaa,
ettei aaltoja nimetä,
vaan pohjaan jälkensä jättäneitä muistoja,
pimeässä autiota maisemaa veistäviä hautoja
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi