Sadepisaroiden välisessä ajassa unelias kesäkuu, kun vielä kuulasta yksinäisyys ja akvareillein laveerattu horisontti silittää sinutkin kauniiksi, aavistamaton oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 15.8.2023 21:11 apilak Kaunis runo elämästä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 16.8.2023 14:05 Star Kaikenlaisia kaikuja tulee vastaan elämässä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut