En ole unohtanut sinua
Kaikki nämä vuodet olen muistanut, toivonut, odottanut
Jotain mikä ei voi koskaan toteutua
Aika ei ole enää puolellamme, se on meitä vastaan
Liikaa menneisyyttä välillämme, jotta aika parantaisi haavat
Liikaa muistoja, jotka viiltävät veitsen lailla
Annan sinun mennä
Vaikka sisimpäni huutaa menettämisen tuskaa
Tiedän silti: näin on parempi, molemmille
Levätköön muistomme rauhassa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pidän tästä tosi paljon. Haikeissa muistoissa on aina sitä oikeaa melankoliaa, jota kai vaaditaan onnistuneseen runoon.
Sivut