Ulkona sataa Ja minun kyyneleeni sekoittuvat sumuun Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 17.11.2012 0:00 Ninas Pidän tästä. Kiitos arvostelustasi. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 17.11.2012 0:00 Wanhus Tästä tuli mieleen eräs sumuinen ilta/yö, kun kotiin olin kävelemässä. Hyvä runo, pidin. :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Pidän tästä.
Kiitos arvostelustasi.
Tästä tuli mieleen eräs sumuinen ilta/yö, kun kotiin olin kävelemässä. Hyvä runo, pidin. :)
Sivut