Sinun sielusi kuin tutkimaton erämaa
Tuskan kuvajainen, painajaisten kyllästämä
Katkeraa on tietoisuus siitä, mitä oli ja mitä ei ollut
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Sinun sielusi kuin tutkimaton erämaa
Tuskan kuvajainen, painajaisten kyllästämä
Katkeraa on tietoisuus siitä, mitä oli ja mitä ei ollut