Sinä kaiversit nimikirjaimesi minuun
Tatuoit muistosi iholleni
Rakensit minut, kokosit mieleiseksesi
Ja rikoit, kun sinua ei enää huvittanut leikkiä
Kuka liimaisi minut kasaan
Löytäisi puuttuvat palaset?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Noinhan se oikeastaan ihminen muodostuu, jonkun toisen kuvaksi. Ja ehkä jonkun toisen leikkikaluksikin! Jostain se joka kokoon taas saattaa kumminkin tulee
Sivut