Sanotaan, ei eilinen koskaan enää palaa Miksi minä törmään siihen aina ja kaikkialla? Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 17.7.2012 0:00 La_audacia Pidän tästä, vaikkei eiliseen olisikaan hyvä liikoja tuijotella. Kiitän kommentistasi. :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Pidän tästä, vaikkei eiliseen olisikaan hyvä liikoja tuijotella.
Kiitän kommentistasi. :)
Sivut