Kerran olit rakkaani
Minun oma, kuiskasin
Maailman tuulissa ja sateissa olisimme yhtä
Viimeiselle rajalle
Se ei mennytkään niin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kerran olit rakkaani
Minun oma, kuiskasin
Maailman tuulissa ja sateissa olisimme yhtä
Viimeiselle rajalle
Se ei mennytkään niin
Kommentit
Runosi on hyvä esimerkki siitä, kuinka muutamalla lauseella voi kertoa vaikka kuinka suuren tarinan.
Lyhykäisyydessään vallan loistava.
joskus näin käy, ikävä kyllä.. hienosti rakennettu kuvaus ikävästä asiasta. Kaunis runo.
Sivut