Why can`t memories die? Why can`t my heart just say goodbye? Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 26.11.2012 0:00 Vainsanatovat Hyvä runosi suuren kysymyksen äärellä, muistossa myös onni piilee. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Hyvä runosi suuren kysymyksen äärellä, muistossa myös onni piilee.
Sivut