Olen vain ohikulkija
Muukalainen tässä galaksissa
Jossa ihmiset hengittävät liian kaukana toisistaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Olen vain ohikulkija
Muukalainen tässä galaksissa
Jossa ihmiset hengittävät liian kaukana toisistaan
Kommentit
Koskettava runo tunteesta ja täyttä totta länsimaalaisesta elämäntavasta. Olet paljon enemmän kuin ohikulkija. Tunne välittyy hienosti. Lyhyessä runossasi paljon sisältöä.
Sivut