Siipiniekka

Runoilija jyskov

Mustat siivet
Vasten valkoista aitaa

Taustalla harmaa kevätsade
Pakkaskausi ohi

Aurinko mielessä
Ole kuinka olet

Silti kesä oven pielessä
Odotuksen aika

Heräämisen taika
Maku kielellä

Kaipaa tuoretta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Keväässä on tuoreutta,
siinä ihmismielikin kuin uudistuu.

Hyvä runo

Keväässä on tuoreutta,
siinä ihmismielikin kuin uudistuu.

Hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot