Tyhjää lätinää.

Runoilija jyskov

Pääsiäissunnuntaina
Ajatukset rullalla

Keskittyneenä muistamaan kellonsiirto

Pääsiäisen sanoma?

Unohtunut

Homeinen kirjan teksti
Pappien tulkitsema
Ajatuksilta kielletty

Yksinäinen ristillä itkee
Pidellen kädestä ryöväriä

Turhaa uhraustaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo, aika kristillinen mutta.. nojaa hieno, mielenkiintoinen!

Erinomainen. "Ajatuksilta kielletty." Tuo uhrattu ei varmaan kutsuisi itseään kristityksi.

 

Käyttäjän kaikki runot