Syksyssä
Mielentilassa
Ruskassa ja harmaassa
Auringossa tai sateessa
On molemmilla tunnelmansa
Toinen vastavärien sinfonia
Toinen varjojen leikki
Pisaroiden ropina
Houkuttaa kääriytymään filttiin
Sateenkaari
Houkuttelee ulos
Kuin elämä
Kevät, kesä, syksy, marras
Kaikki valuu juuriin
Varautuen uuden syntymään
Selite:
Elämän syksyssä yrittää asetella ajatuksia.
cc
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit