Kaksi perhosta
Toisella päivä aamussa
Toisella illassa
Lepattelee auringossa
Nauttien elämästä
Eväsretkellä mehua ja leipää
Yhdessäoloa
Pieni paratiisi
Olla kiinni hetkessä
Nauttia eväsretkestä
Lämmin tunne syksyisessä puistossa
On isänä oleminen niin hienoa
Isä selittää: Se on jäkälää
Ei eläin eikä kasvi
Eikä sienikään
Lapsi kysyy: Mikä se sitten on?
Isä vastaa: Se on jäkälää...
Selite:
Muisto 15 vuoden takaa, tyttärelle ♥️
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit