Peilikuva

Runoilija jyskov

On elämä täynnä ihmeitä
Kokemuksia tunteita
Kaikkein paras: rakkautta

Kaksi mahtavaa lasta
Kahden ihanan naisen kanssa
Elämän voittoarvat

Saanut on rakastaa, olla rakastettu
Antanut kaikkensa

Vaikka nyt on yksin
Aina ei ole yksin
Elämä risaa on mutta joskus tylyä 
Tietoa ei mitä huominen tuo
 
Ei eilistä mieti
Sitä takaisin ei saa

On takataskussa vielä muutama kortti
Hiuksissa, parrassa harmaata
Muttei vielä oota Pietarin portti

Tänään korkkaa punkun
Löytyy askista nortti
Huomenna kääntyy seuraava kortti
Selite: 
Itsetutkiskelua, itsesuggestiota paniikkia vastaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeasti ajateltu elämäntarina <3 
 

Käyttäjän kaikki runot