Löytöretki rajalla
Käynti bajamajalla
Toistaa järjetöntä kaavaa
Repii rikki arpeutunutta haavaa
Ruven alla mätivää
Bakteereja aterialla
Keho kuin noutopöytä
Munia, pekonia, kahvia
Mieli kuin leimattua pahvia
Kuorena muuntuneita bakteereja
Symbiootteja jakautuvia
Tarkoituksena toistaa itseään
Elämä luo elämää
Vaivautumatta selittämään
Ihminen luopuu järjestään
Luo paradoksin
Rakentaen kuvitelmalle jalustaa
Patsaalle alustaa
Omakuvaa varten
Luojalle tuntemattomalle
Matemaatikolle mielipuolelle
Ikiliikkujan keksijälle
Joka loi bakteerin
Toistamaan itseään
Ihminen loi jumalan
Peilikuvastaan
Omakuva jalustalla
Skitsofreeninen paranoidi
Selite:
Kasvukertomus
cc
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit