Peitto
Hikinen mies
Kissa
Kieli ees
Aamu
Valkenee
Anna ees nukkua hetken ees!
Selite:
Aamurutiinit :D
Tapsa nukkui pois parhaassa iässään, 8 vuotiaana vuonna -16.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Peitto
Hikinen mies
Kissa
Kieli ees
Aamu
Valkenee
Anna ees nukkua hetken ees!
Kommentit
:)) Ihana!!
tapsa rules <3
Semmosia ne kisulit ;D
Jospa tänä aamuna antoi nukkua kauemmin.
@--]---]--- ja onnitteluhalit syntymäsi päivänä.
" Tapsukka " tassuineen tepsuttelee viereen ja kielellään lipaisee
varmaan päivänsankaria onnittelemaan. :)
ONNEA!!!