Orpo piru helvetissä
Häntä, sarvet kärähtäneinä
Tuomittuna itkemään sisäänpäin
Nielemään kyyneleensä
Valtameri, jonka jokainen tippa
Hukuttaa sielunsa
Jäljellä vain pelko ja viha
Panssarina jota ei tahdo kantaa
Sen sisällä marionetti
Katsoo vääristynyttä todellisuutta
Tuomittuna, vangittuna
Elinikäinen ilman armahdusta
Itse luomassaan helvetissä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
-terve vaan, tunteita on ihan turha demonisoida, ne on kaikilla jossain,
-kun käyt vaikka hierojalla "kosketushoidossa, niin eiköhän ne jumiintuneet
surut sieltä ala löytä, ja patoutunut itku tulla, anna mörön itkeä!