Olen toki
Olentoki
Jonka pitää hengissä
Pala leipää ja läskiä
Joskus vähän mäskiä
Vatsan toiminnan edistämiseen
Lieka kaulassa
Toinen nilkassa
Uskollisuuden varmistaa
Kelan avarakatseisuus
Lomakepinojen korkeus
Sekä luukkujen runsaus
Joita saan ilolla avata
Byrokraatit tavata
Taas ilolla havaita
Kuinka armeija ihmisiä
Nostaa palkkansa siitä
Että kiitollisena
Oravanpyörässä kiidän
Oi autuutta!
Tätä maailman ihanuutta!
Takautuvasti avautunutta
Luottokelpoisuutta sulkeutunutta
Voi siitä opetuksesta
Kumartaa ja kiittää
Jokaiselle jotain
Tyhmyydestä sakon sain
Selite:
Tulkitkoon lukin tavallaan. Minä vain kirjoitan. Arkistojen kätköistä, vuodelta kivi ja kuokka 😜
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit