Mitä mietit
Kolli kumma
Selässä raita tumma
Kehräät näkymätöntä lankaa
Metsästäykö?
Unissas herkuttelet
Pastaa raitilla
Tai rastaspaistilla
Hyvää yötä
Olet ihana
Selite:
Kirjoitettu entiselle kissalleni
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit