Mihin uskot?
Mihin luotat?
Mitä odotat?
Kastehelmistä kultaa
Seitsemästä yrtistä haaveita
Ikuista onnea
Onni on palasina maailmalla
Sen saa
Jos uskaltaa jakaa
Helmet kasteiset haihtuu
Yrtit tyynyn alle kuivuu
Onnensirpaleita löydät
Etsimättä
Sydän avoimena
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä tunnelma tuli mieleen.