Elämä on kauneimillaan
kun se katoaa nurkan taa
ja vuoripolut mittaavat kenkäpohjia.
Sarastus saapuu ajallaan
kun yö repii rikki huntujaan
ja tuulet kulkevat suruitta ihojen alle.
Oi Maria, armoitettu
pese meidät valkeiksi villoiksi,
anna Kristus valosi lyhdyiksi rannoille
joilta ei näy merelle.
Elämä on kauneimillaan
kun kulkijat eivät aavista huomistaan
ja hyvästelevät askeleensa menneet.
Kyyneleet loppuvat aikanaan
kun sydän taas syleilee iloaan
ja rakkaus korjaa surun sadon.
Oi Luoja, armollinen
huuhtele pois mielemme pimeys,
suo kiitoksen liekin lämmittää
tietämme kotiin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut