Veistä minut,
jostain pehmeästä,
ehkä mehiläisvahasta.
Tee se nopeasti,
että saan sulaa.
Kärsivällisyys ei ole hyveeni.
Maalaa minut,
älä piirrä ääriviivoja.
Jätä freskoksi elämän seinälle.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana
Sivut