Kuu kiurusta kesään,
kehräsi kissa kuutamolla.
Kesä kirmasi kunnaille,
käsi kiintyi käteen,
kirkkaina kimalsivat katseet
kanssa kasteen kilpasilla.
Kokko, keskikesän kauneus.
Keinu korkealla kalliolla.
Keinussa kaksi kultaa
kuunnellen kuisketta koivujen,
kesällä kerran.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut