Herään meihin
lumoutuen läheisyyteesi.
Nouseva aurinko suutelee
kanssani kilpaa
hiuksiisi kultaa ja hopeaa,
kuin toistaen salaista mantraa
upotan sormeni niiden silkkiin,
sinä hymyilet unessasi.
Ajattelen että ehkä tiedät
mitä ajattelen ja tunnen,
miten minun vain täytyy rakastaa sinua.
Valo täyttää huoneen, elämäni,
avaat silmäsi, katsot minua
ja minä tiedän.
Sinä tiedät.
Rakkain.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut