Kaipaus on liikaa,
aivan liikaa.
Ikuisuudesta tulee todellisuutta
ja sinä astut sisään sydämeeni
kuin se olisi omasi
ja minä kyyneliin kuiskaan ;
älä tule jos et aio jäädä.
Muistot liian elävät,
tunteet liian tuntuvat.
Eiliset sekoittuvat tähän hetkeen
ja minä etsin tietä, ehkä ulos elämästäni tässä hetkessä.
Silloin sinä lähetät itsesi,
sieluna,
hyväilemään sydäntäni.
Voi tätä suloista kipua !
Saanhan vielä,
vielä,
hengittää sinua?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut