Tieteen Kuvalehdessä luki: Maapallo kiertää aurinkoa sadanseitsemäntuhannen kilometrin tuntivauhdilla Se ja me rakkauden huipulla Ei ihme että minua huimaaoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 19.7.2022 12:55 Star Aivan, jokaista huimaa joskus, ei ole mikään ihme. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 20.7.2022 7:02 artojohannes Joo! Kyllä niin. Ja lisäksi tämä pallo pyörii vinhasti. Ei ihme, jos pää menee sekaisin, ainaskin (meillä) rakastuneilla. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut